Εκθέτες Κύπρου 2017

 

 

ΠΛΑΝΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να δείτε πληροφορίες για τους εκθέτες μας

 2017 october 15     4mikro

 

 

 

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το πλάνο.

 

ΕΚΘΕΤΕΣ

 

DXN Pharmaceutical _Ανεξάρτητοι συνεργάτες – Τραπέζι 1

Logo de DXN

Η DXN Pharmaceutical είναι μια κορυφαία εναλλακτική φαρμακευτική εταιρία. Έχει έδρα στη Μαλαισία και δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά από το 2011.

Καλλιεργεί και παράγει στα πλαίσια της ανατολικής παραδοσιακής ιατρικής και βοτανολογίας εξαιρετικές υπερτροφές όπως τα θεραπευτικά μανιτάρια Ganoderma Lucidum, Cordyceps, Lion's mane. Επίσης παράγει και διανέμει στην παγκόσμια αγορά χυμό Νονι, Σπιρουλίνα, προϊόντα μέλισσας, προϊόντα προσωπικής περιποίησης με Γανόδερμα κ.α.

Από το 1993 παράγει τον αλκαλικό καφέ με βιολογικό Γανόδερμα, πράσινο τσάι με Γανόδερμα καθώς και άλλα εναλλακτικά ροφήματα.

Η DXN δημιουργεί τα προϊόντα της κάτω από πολύ αυστηρές προδιαγραφές, παγκόσμιες πιστοποιήσεις βιολογικής καλλιέργειας και άλλα ISO. Διαθέτει τη μεγαλύτερη φάρμα βιολογικού Ganoderma Lucidum στον κόσμο.

Η εξαιρετική ποιότητα των φυσικών υπερτροφών της, τα ασύγκριτα αποτελέσματα στον τομέα της υγείας, σε συνδυασμό με τις ιδιαίτερα τις προσιτές τιμές την κάνουν να συγκαταλέγεται στις 25 μεγαλύτερες εταιρίες άμεσων πωλήσεων στον κόσμο με δικά της κέντρα διανομής σε 60 χώρες και διακίνηση των προϊόντων της σε 170 χώρες.

Η DXN δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα μέλη καταναλωτές των προϊόντων της να συνεργαστούν μαζί της στον τομέα του μάρκετινγκ αποκομίζοντας ιδιαίτερα σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Στην έκθεση Alterscope θα μας βρείτε: Ανεξάρτητοι συνεργάτες DXN τραπέζι 1.

Στοιχεία επικοινωνίας συνεργατών DXN

Γιαννούλα Πέτρου: τηλ. (00357) 99605210     

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Μαρία Παλαμά: τηλ. (00357) 99621918       

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Αφροδίτη Μάρκου: τηλ. (00357) 99100053     

E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Παναγιώτα Χριστοδούλου: τηλ. (00357) 99571269

E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΑ - Ενεργειακά Χειροποίητα Κοσμήματα – Τραπέζι 2

ELENI PETROU2

Οι οργονίτες είναι χειροποίητες ενεργειακές δημιουργίες που απορροφούν την αρνητική ενέργεια, την μετατρέπουν σε θετική και την εκπέμπουν συνεχώς στον χώρο που τοποθετούνται, εξισορροπώντας τις ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες από κινητά, ασύρματα, οικιακές ηλεκτρικές συσκευές, κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

Χρησιμοποιώντας οργονίτες/αιθερικούς μετατροπείς, καθαρίζεται την ατμόσφαιρα σας από τα Ηλεκτρομαγνητικά κύματα EMF κι έτσι μπορείτε:

- Να νιώσετε καλύτερα σωματικά και ψυχικά 

- Να βελτιώσετε τις σχέσεις στο σπίτι, το γραφείο ή σε όποιο χώρο τους τοποθετήσετε.

- Να έχετε καλύτερο ύπνο

Οι οργονίτες, επίσης,  βοηθούν στην γρήγορη ανάπτυξη των φυτών και στον καθαρισμό του νερού.

Ενεργειακά κοσμήματα φτιαγμένα με αγάπη, θετικότητα , θεραπευτικές προθέσεις και ενισχυμένα με δονήσεις από ανάλογη μουσική μελωδία ξεμπλοκάρουν τα chakras μας (ενεργειακά κέντρα), δημιουργώντας ευχάριστη συμπεριφορά και φτιάχνοντάς μας την διάθεση.

Στις συνθέσεις μας έχουν προστεθεί ημιπολύτιμοι λίθοι και μέταλλα ενωμένα όμορφα με ένα υλικό που συρρικνώνεται καθώς φτάνει στη τελική του μορφή, δημιουργώντας το πιεζοηλεκτρικό φαινόμενο. Αυτό ενισχύει και ενδυναμώνει τις Ενεργειακές και θεραπευτικές ιδιότητες των κρυστάλλων καθώς μας προστατεύουν από τα EMF (Ηλεκτρομαγνητικά κύματα).

Στοιχεία επικοινωνίας

ΟΡΓΟΝΙΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΑ

Ενεργειακά Χειροποίητα Κοσμήματα

Τηλ.: (00357) 97888567

E-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.         

Facebook:  https://www.facebook.com/orgonites.electra/

 

 

Μιχάλης Μόζορας – Τραπέζι 8

Μιχάλης Μόζορας

Έκθεση γλυπτικής του Μιχάλη Μόζορα στο Alterscope με τίτλο

«ΟΥΡΑΝΟΠΕΤΡΕΣ ΑΓΑΠΗΣ»

Με τον αέρα αλλά και την αύρα της θάλασσας μέσα από τις θαλασσινές
πέτρες, ο Μιχάλης Μόζορας δημιουργεί γλυπτά αιθέρια, με κεντρικό άξονα αναφοράς
τους Αγγέλους, όπου στέλνει μηνύματα συμβολικά, μέσα από τις πανανθρώπινες αξίες της αγάπης, της ελευθερίας, της ειρήνης και του ανθρώπινου πνεύματος.

 

 

Omtimes – Τραπέζι 10

ARXOS ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΤΙΜΕΣ

To Omtimes είναι ένα από τα πρωτοπόρα περιοδικά στο χώρο του Εναλλακτικού κόσμου με τεράστια επισκεψιμότητα και με άρθρα και συνεντεύξεις από κορυφαίες προσωπικότητες όπως οι Shirley Mc Lein, Doreen Virtue, Jeff Bridges, Keith Mitchell, Desmont Tutu, Deepak Chopra, Erich Von Daniken, Arriana Huffington, Alan Cohen, Noam Chomsky, Judith Orloff, Michelle Whitedove κ.α.

Το Omtimes είναι ένα περιοδικό συνειδητότητας που σκοπό έχει την εξύψωση του Πνεύματος και την ευρύτερη κατανόηση του κόσμου μας. Ύστερα από την Αγγλική και Ισπανική έκδοση έρχεται και στην Ελλάδα ως διαδικτυακή πύλη, περιοδικό και ραδιόφωνο με σκοπό πάντα την μεγαλύτερη το δυνατόν διάδοση του μηνύματος για ένα νέο κόσμο, δίνοντας φωνή σε σημαντικούς ξένους πνευματικούς ανθρώπους, αλλά και σε σημαντικούς Έλληνες που έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν μέσα από το περιοδικό μας, με ανθρώπους από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.

Σκοπός μας δεν είναι μόνο τα λόγια, μέσα από το μη κερδοσκοπικό έργο του Humanity Healing Foundation βοηθούμε χιλιάδες παιδιά με τις εκστρατείες μας ενάντια στις ολοένα και αυξανόμενες επιθέσεις σε παιδιά Αλμπίνο στην Αφρική, υποστηρίζουμε εκατοντάδες ανθρώπους στο Πακιστάν να μπορέσουν να έχουν μία στέγη στη χώρα τους και στηρίζουμε τη γυναίκα της Αφρικής δίνοντας της πρόσβαση στην τεχνολογία.

Σας καλούμε να μας επισκεφθείτε και να μοιραστείτε μαζί μας ένα όραμα για περισσότερη ειρήνη, για περισσότερη αποδοχή και κατανόηση και περισσότερη ανθρωπιά που είναι η βάση κάθε πνευματικής έκφρασης. H Ελληνική έκδοση του Omtimes ανοίγει τις πόρτες της και με μεγάλη ικανοποίηση βλέπει ήδη κόσμο να συμμετέχει ενεργά στους σκοπούς της, με πιο σημαντικό τον 1ο επίσημο δια-θρησκευτικό διάλογο που άνοιξε το μήνα Σεπτέμβρη το περιοδικό μας μακριά από δόγματα, αλλά με αγάπη στην ουσία της πνευματικότητας που κάθε θρησκεία φέρει. Καλούμε όλους τους Πνευματικούς αγωνιστές να συμμετέχουν κι αυτοί σε μία ειλικρινή προσπάθεια αλλαγής του κόσμου.

Στοιχεία επικοινωνίας

Website: www.ellinika.omtimes.com

E-mail: ellinika@omtimes.com

Υπεύθυνος Ελληνικής έκδοσης: Χρήστος Άρχος

Τηλ.: (0030) 2117103433 & (0030) 6994191023

E-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

 

Χρύσα Ντζιούνη _ Forever Business Owner - Τραπέζι 20

NTZIOYNH

Η Χρύσα Ντζιούνη είναι Σύμβουλος Ευεξίας και Ομορφιάς, Manager σε ομάδες ατομικών επιχειρήσεων προώθησης προϊόντων Ευεξίας και Ομορφιάς μεγάλης Πολυεθνικής Εταιρίας (Forever Living Products).

Ενεργειακή Θεραπεύτρια Master Reiki Usui, Reiki Karsha Tei, Reiki Merkaba, Aγγελικό Ρέικι.

Έχει εκπαιδευτεί στο BCA στο τμήμα Marketing και Δημοσίων Σχέσεων και φοιτά στη Σχολή Αειζωίας της Διονυσίας Κλαρινετατζή.

Ομιλήτρια και συντονίστρια σε σεμινάρια ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού και επιχειρηματικότητας και καθοδηγήτρια ομάδων Διαλογισμού.  

Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ρέικι.

Καλώς ήρθατε στο Aloehome

Συνεργάζομαι με την Νο1 Αλόη Βέρα στον κόσμο, την Forever Living Products. Σκοπός της επιχείρησής μου είναι να ενημερώνει τους καταναλωτές, για τις ευεργετικές ιδιότητες της Αλόης Βέρα στον ανθρώπινο οργανισμό και να προσφέρει τη δυνατότητα σε ΟΛΟΥΣ να χρησιμοποιούν αγνά, φυσικά, υψηλής ποιότητας προϊόντα.

Τα προϊόντα μας δεν διακινούνται μέσω του κλασικού εμπορίου, δεν μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα λιανικής πώλησης.

Διακινούνται μέσω του επιτυχημένου πλάνου MLM Ομαδικού Μάρκετινγκ καταργώντας τους μεσάζοντες.

Επίσης σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για το επιχειρηματικό μας πλάνο και να επωφεληθείτε και εσείς.

Αν το ζητούμενο σας είναι η Ευεξία και η Οικονομική Ανεξαρτησία θα χαρώ πολύ να σας ενημερώσω.

Στοιχεία επικοινωνίας

Aloehome

Σόλωνος 31Α – Χαλάνδρι

Τηλ: 210 6811226

Κιν.: 6974 058958

Χρύσα Ντζιούνη - Forever Business Owner

Website: www.aloehome.gr

fb : aloehome

E-mail: info@ aloehome.gr

 

 

DEL’OR και DETA ELIS – Τραπέζι 22

delor detaelis

DEL’OR και Νανοτεχνολογία

Πρόκειται για μοναδικά προϊόντα-καλλυντικά η δράση των οποίων βασίζεται σε νομούς της φυσικής και της νανοτεχνολογίας. Τα κατοχυρωμένα με παγκόσμια πατέντα καλλυντικά DEL’OR έχουν ειδική ενεργή φυσική δομή, με αποτέλεσμα να επιλύουν τα προβλήματα του δέρματος χωρίς την χρήση χημικών ουσιών.

Ολοκληρωμένο αποτέλεσμα DELΌR:

Λείανση των ρυτίδων και σμίκρυνση των πόρων - Αποχρωματισμός των κηλίδων και εξομάλυνση της όψης της επιδερμίδας - Απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων χωρίς να επηρεάζονται τα υγιή - Καθαρισμός από τοξίνες και ελεύθερες ρίζες - Μακροχρόνια ενυδάτωση και θρέψη - Μείωση των επίμονων κοκκινίλων (ροδόχρους νόσος) και της ψωρίασης - Βελτίωση της αιμάτωσης του δέρματος - Περιορισμός στην εμφάνιση νέων ρυτίδων.

DETA ELIS και Βιοσυντονισµός

Στο σώμα µας υπάρχουν διάφορες μορφές ενέργειας, µία από αυτές είναι και η ηλεκτρομαγνητική, η οποία εκφράζεται µε ταλαντώσεις.

Το μήκος κύματος της ταλάντωσης ενός υγιούς ανθρώπου είναι διαφορετικό από το μήκος κύματος της ταλάντωσης που θα έχει κάποιο άτομο µε κάποια παθολογική κατάσταση. Όταν το σώμα ασθενεί οι παθολογικές καταστάσεις μπορούν να γίνουν αντιληπτές από κάποια συσκευή, n οποία έχει την δυνατότατα να παράγει ένα υγιές κύμα ακριβώς αντίθετο από το παθολογικό κύμα (σαν να βάζαμε έναν καθρέφτη).

Έτσι δημιουργείται «συντονισµός». Με τον τρόπο αυτό επέρχεται µία εξισορρόπηση της ενέργειας του οργανισμού, εξουδετέρωση του παθολογικού κύματος και υποβοήθηση στην θεραπεία της ασθένειας, γρήγορα, αποτελεσματικά και ακίνδυνα.

Στοιχεία επικοινωνίας Ανεξάρτητων Συνεργατών:

www.del-or.com &www.deta-elis.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Χορηγοί επικοινωνίας

           Enallaktikiagenda logo          YperNoisis logo1          

             

 

 

 

 

 

Joomla Templates by Joomla51.com